Betingelser for brug

Al brug af vores webshop skal ske under accept af vores betingelser og vores persondatapolitik. Vi forbeholder os retten til at ændre disse uden at informere herom og det er derfor op til brugeren at holde sig opdateret løbende. Din brug af denne webshop er lig med din accept af vores betingelser og vores persondatapolitik. Vi forbeholder os retten til på et givent tidspunkt og uden begrundelse, at afvise eller annullere en ordre uden begrundelse i den udstrækning vi måtte finde det relevant. Vores priser er som de kan ses på hjemmesiden og inkluderer moms på 25%. Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser til hver en tid. .

Alle rettigheder og licenser, inklusiv copyright, på denne webshop, er ejet af Maegaard Design. Brug af tekst og billeder fra denne side, inklusiv kopiering, hvad enten der er tale om dele eller hele siden, er forbudt uden skriftlig accept hertil fra Maegaard Design. Dette gælder ikke hvis du bruger det til personlig, lovlig og ikke-kommerciel brug. Du må ikke reproducere, udgive, distribuere, forandre, tilpasse eller kreere noget fra dette site, hverken helt eller delvist. Undtaget herfra er de dele som er udgivet under GNU General Public License.

Vi forbeholder os retten til at ændre i produktbeskrivelser uden varsel. Vi tager forbehold for trykfejl. Force Majeure og ansvar: I tilfælde af krig, brand, statslige undgreb og anden force majeure som forhindrer eller forlænger levering af varer til eller fra Maegaard Design udsættes levering uden ansvar for Maegaard Design. Inden for lovens grænser, fraskriver Maegaard Design sig ethvert ansvar i forbindelse med denne hjemmeside, og eventuelle vira som skulle komme herfra. Hvis du er utilfreds med denne side, er din eneste mulighed at standse dit eget brug af denne. Dette berører ikke dine lovmæssige rettigheder. Maegaard Design ansvar for reklamationer kan aldrig overstige den pris der er blevet betalt for den vare der er reklamation på, eksklusiv eventuelle portoomkostninger.

Betaling: Når du handler hos Maegaard Design, kan du benytte dig af følgende betalingsmetoder: Betaling med Dankort eller andre kreditkort via PayPal, bankoverførsel eller kontant når vi er til stede på markeder og messer.

Returret: Du har 14 dages fuld returret hos Maegaard Design. Ønsker du at returnere en vare, udfyld venligst en returseddel via Din Konto på hjemmesiden, hvor du fortæller os hvorfor du ønsker at returnere din vare og send derefter varen tilbage til os. Alle returnerede varer skal returneres med den følgeseddel, som du fik da du modtog varen, eller en kopi af samme. Når vi har modtaget og efterset den returnerede vare, vil du få refunderet beløbet for varen. Returnerede varer skal sendes som sporbare pakker og korrekt/forsvarligt indpakket - Maegaard Design fraskriver sig ethvert ansvar for bortkomne pakker eller breve. Portobeløb refunderes kun hvis en vare returneres fordi den har en fejl eller er en fejllevering fra Maegaard Designs side. For at vi kan acceptere din retursendte vare, skal du sende den tilbage til os senest indenfor 14 dage efter modtagelsen og kun efter udfyldelse af retur seddel på hjemmesiden. Returnede varer skal returneres i nøjagtig samme stand som de blev modtaget og i originalemballage. Hvis du har betalt for fragt vil hele dette beløb blive refunderet såfremt hele ordren returneres i samme stand som den er modtaget..

Returbetalinger: Ønsker du at sende en vare retur eller er din vare automatisk returneret af Post Danmark (fx hvis den ikke er afhentet af dig inden henliggefristens udløb eller modtagelse nægtet) vil du først få din indbetaling retur når vi har modtaget varen retur her hos os. Returbetalinger på ordrer betalt med betalingskort sker indenfor 3 dage. Betalinger via PayPal bliver refunderet via PayPal. Returbetalinger ved bankoverførsel vil ske 1-7 arbejdsdage efter Maegaard Design har modtaget varen retur eller ordren er slettet. Kontonummer skal sendes til Maegaard Design pr. email. Ved returbetalinger via bankoverførsel skal vi bruge følgende oplysninger for at effektuere disse: Registreringsnummer, kontonummer og navn på kontohaver.

Fortrolighedspolitik
Denne Fortrolighedspolitik beskriver den nuværende politik og praksis i forhold til persondata oplyst os af dig direkte og/eller gennem Maegaard Designs hjemmeside. Begrebet "persondata" benyttes om personligt identificerbare oplysninger om dig som f.eks. navn, stillingsbetegnelse, fødselsdag, billede, e-mail-adresse eller postadresse. Vi driver vores website i henhold til den danske Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven).

Indsamling og brug af persondata: Du kan vælge at få til tilsendt materiale fra os. Når du anmoder herom, beder vi dig om kontaktoplysninger som f.eks. navn, postadresse og e-mail-adresse. De oplysninger, du giver os enten manuelt eller elektronisk, bliver gemt i vores databaser. Oplysningerne bliver alene anvendt til markedsførings- og salgsaktiviteter og deles ikke med 3. part.

Videregivelse af din persondata: Vi udveksler, sælger og distribuerer under ingen omstændigheder persondata til uvedkommende tredjemænd, herunder adresseringsbureauer og lignende.

Anonyme data indsamlet via dette web-site: Ud over de oplysninger, vi indsamler, som beskrevet ovenfor, anvender vi teknologi til at indsamle anonyme oplysninger om brugen af vores web-site. For eksempel anvender vi teknologi til at kortlægge, hvilke sider vores besøgende åbner på vores website. Vi anvender også teknologi til at fastslå, hvilken webbrowser vores besøgende bruger. Denne teknologi identificerer dig ikke personligt, men sætter os i stand til at udarbejde statistisk materiale om vores besøgende og deres brug af vores website. Vi anvender disse anonyme data til at forbedre indholdet og funktionaliteten på vores website, samt vores e-mail-opdateringer til bedre at forstå vores kunder og besøgende samt til at forbedre de serviceydelser, vi tilbyder.

Links til andre web-sites: Dette web-site kan indeholde hyperlinks til web-sites, der ikke drives af os. Disse hyperlinks er kun angivet som reference og som en service, og de er ikke udtryk for vores godkendelse af aktiviteterne på disse tredjemænds websites eller nogen som helst tilknytning til disse virksomheder. Vi støtter ikke det eksterne selskab, dets website eller de produkter og/eller serviceydelser, det pågældende selskab tilbyder og sælger. Vi har ikke kontrol over disse web-sites og er ikke ansvarlige for deres databehandlingspraksis og fortrolighedspolitik. Vi anbefaler, at du undersøger de enkelte web-sites’ fortrolighedspolitik, før du bruger websitet eller indtaster persondata.

Datasikkerhed: Adgang til afgivne oplysninger er begrænset til de medarbejdere, der har et legitimt, forretningsmæssigt behov for sådanne oplysninger. Vi tilstræber, at persondata i vores databaser er pålidelige, nøjagtige, fuldstændige og opdaterede, samt at vi har en god sikkerhed i vores databaser. Vi lagrer kun dine persondata så længe, som det med rimelighed er nødvendigt i forhold til det formål, oplysningerne var indsamlet til eller for at overholde lovgivningsmæssige eller etiske krav til rapportering eller opbevaring af dokumenter.

Dataadgang og rettelser: Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke persondata vi har om dig, kan du kontakte os pr. e-mail eller skrive til Maegaard Design, Lundagervej 2, 2740 Skovlunde. Du kan ligeledes anmode os om at rette, ajourføre eller slette upræcise persondata om dig.

Kontakt Maegaard Design: Hvis du har kommentarer til vores fortrolighedspolitik, praksis for dette website eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os.
Maegaard Design
v./ Birgitte M. Bay
Lundagervej 2
2740 Skovlunde
CVR: 29663890
Tlf: 23376499




Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Moms 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Priserne er inkl. moms

Kurv Kasse